Archive for the 'Geen categorie' Category

Uitdagingen

Ooit laat ik me niet in de val lokken met een uitdaging in de “ik zie u…toch echt niet doen”. Ooit!
Maar ooit was duidelijk niet donderdag, toen ik er op het personneelsfeestje tegen mijn (nieuwe) baas uitflapte dat ik op mijn eerste oficiële dag als werknemer van het bedrijf in mijn nieuwe functie (nu ben [...]

zaterdag, december 14th, 2013

Zomermaantje en de rolband

De Colruyt hier in Wetteren is er zo een die over de parking gebouwd is en waar je dus met je kar via de rolband (of de lift) de winkel in en uit moet.
Als ik alleen ga winkelen, neem ik noooooooit die rolband om terug naar de parking te gaan, want stel [...]

donderdag, november 21st, 2013

Propere ruiten

Kent u dat: in de file, aan het licht of gewoon ergens onderweg en de persoon in de auto voor of naast u wil perse zijn ruiten schoonmaken zodat uw ruit vol gespetterd wordt en uzelf dus ook uw ruiten moet schoonmaken en de persoon achter of naast u op zijn beurt ….
Ik vraag me af [...]

donderdag, september 23rd, 2010

Doktersperikelen

Omdat ik voor de 3de dag op rij opstond met maagpijn waardoor de tranen me in de ogen stonden, besloot ik deze ochtend dat een bezoekje aan de dokter misschien geen slecht idee zou zijn.
Om iets voor 9 stond ik aan de praktijk, waar het spreekuur voor woensdag aangepast werdvan 9 naar 10u: vakantieregeling.
Geen nood, [...]

woensdag, augustus 18th, 2010

Hoe moeilijk kan het zijn?

Ik weet dat mijn Huisgenoot last heeft van wat ik zelf af en toe een “negative attentionspan” noem.
Ik herinner me ook nog zijn antwoord “als ik het niet vergeet” toen ik hem vanmorgen nog speciaal even belde om te vragen het restafval en papier buiten te zetten.
Maar ondanks dat weten, ben ik toch behoorlijk pissig [...]

donderdag, juni 17th, 2010

Put your hands up in the air!

U kan er nog zo jeugdig uitzien als maar menselijk mogelijk is. Iedereen mag denken dat u geen dag over de houdbaarheidsdatum bent, u mag lopen, paardrijden, fitnessen, gewichtheffen tot u er bij doodvalt, u mag zo strak zijn als een twintigjarige, er is één ding dat altijd uw leeftijd verraadt.
En dat zijn uw handen. [...]

donderdag, juni 10th, 2010

Teleurgesteld maar nog niet verslagen

Elk kwartaal hebben we een meeting met grote klant om het voorbij kwartaal te bespreken, waarbij ik het operationele stuk voor mijn rekening neem.
Minstens 2 keer per jaar heeft deze vergadering plaats in de gebouwen van de klant in Londen.
Eerder dit jaar werd mijn aanwezigheid door de finance and administration director in vraag gesteld, aangezien [...]

woensdag, april 21st, 2010

Bakfiets

Fietskar… hoe noemt ge het? Alles waar kinders kunnen ingestouwd worden en waar een ouder op  zit te trappen. En niet zomaar te trappen. Neeeeh, peddelen alsof men de Mont Ventoux opmoet. Verbeten blik, onderwijl angstig achterom kijkend of de vruchten der lendenen zich geen oog uitbleiten van ellende .
Wat meebrengt dat er gezwalkt wordt. [...]

maandag, april 12th, 2010

Sadistisch

Binnen komen met 10 champagneglazen en enthousiast zeggen dat je naast taart ook voor drank gezorgd hebt. Veelbelovend en met veel gerinkel meerdere flessen op de tafel zetten en zeggen ‘er is genoeg voor iedereen’. Uitschenken, proeven en zeggen dat het smaakt.
Dat is zowel belachelijk, sadistisch én onnozel als het om Piet Piraat bubbels met [...]

vrijdag, april 2nd, 2010

Discriminatie in 3D

Als 3D gehandicapte (ik kan geen 3D films zien zonder ziek te worden, fijn neveneffectje van mijn motion sickness) voel ik me zwaar gediscrimineerd door de beslissing van Kinepolis om in Gent (en blijkbaar ook in Leuven) “Alice in Wonderland” maar 4 dagen gewoon te spelen en sinds vorige zondag enkel nog in 3D.
Deze beslissing [...]

dinsdag, maart 16th, 2010