de zoektocht naar een nieuw stoomstrijkijzer

Mijn stoomstrijkijzer heeft het begeven. Ineens begon er roestig water te lekken van tussen het plastic omhulsel, en menig wit t-shirt belandde opnieuw in de was.
Dus trok ik er vandaag op uit om een nieuw te kopen. Een degelijk stoomstrijkijzer wilde ik. Niet te duur maar met 2 belangrijke eigenschappen: anti-kalksysteem en een auto-stop. Je weet maar nooit dat je het vergeet uit te schakelen en wanneer er hier binnen een jaartje een kleine pruts rondwandelt wil ik niet dat ze zich per ongeluk verbrandt. Heb het zelf meegemaakt met de strijkrol van mijn moeder toen ik klein was.

Dan begon het: vrijwel alle stoomstrijkijzers hebben wel een of andere anti-kalk functie, maar die autostop! Ho maar! Van de gekende merken waren enkel de duurste modellen daarmee uitgerust, en dat was er dan toch wel wat over. De goedkope merken leken het systeem helemaal niet te kennen. Ik riep de hulp in van een verkoper, die me niet verder kon helpen. Hij had geen idee van de functionaliteiten en zocht op dezelfde manier als ik: “Wat staat er op het strijkijzer of op de doos geschreven?”. Het wordt blijkbaar niet meer gedaan om op de prijskaartjes de belangrijkste eigenschappen van een strijkijzer op te sommen, je moet het maar opmaken uit de icoontjes die op het toestel zelf getekend staan.

Enfin, Bosch had uiteindelijk wel wat ik zocht en voldeed aan mijn 3 eisen, hoewel ik niet wist dat er strijkijzers bestonden van dit merk. Wordt vervolgd?

Recent Entries

5 Comments

 1. Karima Ahlm zegt:

  My partner and i certainly must think more in that direction to see things i can do concerning this.

 2. Well, that is fine, however think about the other choices we have here? Do you mind making a further article regarding these too? Thanks!

 3. Arline Stone zegt:

  We obviously must think far more in that direction and find out what i can do over it.

 4. Kelle Nisbit zegt:

  Hm, Now i’m ok with this however not wholly certain, hence i’m gonna research a bit more.

 5. My spouse and i surely need to think a lot more in that way and find out what i can do about it.

Geef een reactie

Comments are closed.