Snif!

Af en toe heb ik zin in een doos zakdoekjes. Ja hoor, daar kan men gewoon zin in hebben. Zelfs al ben ik niet verkouden en heeft het nageslacht geen druipneus, dan nog komen ze van pas, al ware het maar om gemorste koffie/melk of andere substanties op te vegen.

Maar geen gewone zakdoekjes. Gekleurde moeten het zijn. Vol verwachting trek ik dan het eerste zakdoekje uit de doos. Roze. Hmm. Ik heb het niet zo op roze. De volgende drie zijn weer roze. En dan komt er…zalmkleur. En nog eens roze. En weer zalm. En nog eens roze, iets donkerder ditmaal.

Een pruillip maakt zich van mij meester. Want dat is niét wat ik wil. Ik wil Rood! Grasgroen! Donkerpaars! Ik zou gelukkig zijn met Turqoise, extatisch over Terracotta! Zelfs Zwart zou mij een glimlach ontlokken. Maar wat krijg ik?

ROZE. Flepsflauwroos. Ik kreeg de tip over Sniff zakdoekjes, in elke kleur en patroon denkbaar, maar dat is niet hetzelfde. Ik wil immers een doos. Het enige wat mij in hogere machten doet geloven, want zoals men zegt: ‘If there’s no god, who pops up the next Kleenex?’

Recent Entries

8 Comments

 1. Sandii zegt:

  Haha, dit klinkt als een vreselijk groot probleem. Sterkte! ;-)

 2. Lieve zegt:

  *gasp* Bestaat dat in kleurkes? Ik ben duidelijk nog een beginneling, ik ga al gelukkig worden van roze! Geen zalm, dat niet. Van welk merk koopt ge dat, huisvrouw?

 3. Hanne zegt:

  Kleurtjes?? Daar heb ik nu nog nooit van gehoord :D

 4. Betsey Korff zegt:

  Hm, I’m ok with this but nonetheless not thoroughly convinced, so i am going to research a tad bit more.

 5. Jamey Welton zegt:

  Ok, this is a nice beginning however i’ll have to look into that a little bit more. Will show you what more there is.

 6. I actually undoubtedly need to think a lot more in that course to see what i can do about that.

 7. Shizue Malek zegt:

  I was aware of this already, but nevertheless there was clearly several beneficial pieces that completed the image for me personally, thank you so much!

 8. Well, this is decent, however how about additional choices we’ve got here? Would you mind making a further article about them too? Thx!

Geef een reactie

Comments are closed.