Vergiftigd geschenk?

Gisteren ging ik samen met Endimi langs Casa. Zij was op zoek naar een verjaardagscadeau en ik keek wat rond omdat ik nog een cadeaubon had die volgens de bon overmorgen zou vervallen.Ik vond leuke marmeren onderzetters voor potten en een stel toffe kussens voor in de zetel (de 3 laatste die er nog waren). Degene die we bij de zetel kregen zijn na 4,5 jaar trouwe dienst toch wel aan vervanging toe. Ik zat flink over het budget van de bons, maar het waren echt toffe dingen, dus dat vond ik helemaal niet erg.

Bij de kassa aangekomen was het eerst Endimi’s beurt. En zoals je in haar blogpost al kon lezen, werd ze niet meteen vriendelijk behandeld en voor mij werd op die regel geen uitzondering gemaakt.
Eerst werd me met een zure blik en kingebaren duidelijk gemaakt dat er niet gewacht zou worden op Endimi die snel de vaas ging omruilen, maar dat ik moest voortmaken zodat ze mijn spullen kon afrekenen.
Toen ik mijn cadeaubon afgaf bleek er een probleem te zijn, na even heen en weer discussiëren met een collega (blijkbaar hadden ze in het weekend iets gelijkaardigs voorgehad en werd er toen naar de centrale gebeld) werd me door die collega toegesnauwd of ik niet wist waar die bons vandaan kwamen want dat er geen stempel op stond en dat ze zo niet zeker konden zijn dat er weldegelijk betaald was voor die bons. Aangezien ik ze van iemand cadeau gekregen had (is dat niet het hele punt van een cadeaubon) wist ik dat natuurlijk niet precies.
Ondertussen had het kassameisje de volgnummers van de bons opgeschreven en gaf ze me deze zonder verdere uitleg terug om me vervolgens het volledige bedrag aan te rekenen.

Toen ik om meer uitleg vroeg, bleek dat de gerant van de winkel er niet was en dat er dus niemand was om de geldigheid van de bons te controleren. Op mijn vraag wat ik dan eventueel kon doen om de situatie recht te zetten en waarom ze die nummers dan opgeschreven had, kwam er niet echt een duidelijk antwoord, het was in ieder geval niet mogelijk de zaken die ik wilde aankopen tijdelijk voor me opzij te houden tot er zekerheid was over de cadeaubons (ah neen, want er was nog niet betaald).
Het was overduidelijk dat het meisje niet liever wilde dan dat ik snel mijn aankopen betaalde en stopte met moeilijk doen, wat me prompt deed beslissen helemaal niets mee te nemen, waarbij ik op een zuur gezicht getrakteerd werd.

Ik moet zeggen dat ik behoorlijk teleurgesteld was in de manier waarop zowel ikzelf als Endimi behandeld werden.
Ik kan begrijpen dat volgens de regels die bons een stempel moeten krijgen, maar het kan toch niet zo zijn dat als je die bons cadeau krijgt je in de kou blijft staan als niet aan de regels voldaan werd.

Nog steeds een beetje boos heb ik het nummer van de hoofdzetel van Casa opgezocht en hen gebeld. Ik kreeg een vriendelijke dame aan de lijn die meteen mijn cadeubonnummers gecheckt heeft, me bevestigde dat ze nog tot eind van november geldig zijn en me bovendien liet weten dat de procedure is dat er bij twijfel over een cadeaubon naar het secretariaat gebeld moet worden en dat dit niet enkel maar door een gerant gedaan kan worden.
Ze verontschuldigde zich voor het feit dat ik niet correct behandeld was in de winkel in kwestie en raadde me aan het opnieuw te proberen in een ander filiaal en er daar op te staan dat ze meteen zouden bellen voor de bons, wat ik deze middag ook ga doen.

De eerlijkheid gebied te vermelden dat de vriendelijke dame van het Casa secretariaat mijn slechte winkelervaring misschien niet helemaal deed vergeten, maar er op zijn minst wel voor gezorgd heeft dat mijn humeur niet meer zwaar onder 0 was.

Tagged with:

Recent Entries

11 Comments

 1. Keeley Lubke zegt:

  My partner and i unquestionably need to think even more in that direction and see what i can do concerning this.

 2. O . k ., it really is a good start however i’ll have to check into that a great deal more. Will let you know exactly what more there is.

 3. We undoubtedly must think even more in that course and see a few things i can do concerning this.

 4. Elva Ghosten zegt:

  My partner and i obviously must think much more in that area to see a few things i can do about that.

 5. My spouse and i without doubt have to think more in that course and find out a few things i can do about it.

 6. Hm, So i’m comfortable with this but nevertheless not completely positive, therefore i am about to research a touch more.

 7. fehrttthrtrh zegt:

  a5ea225d22e2

 8. babyliss was a bit too easy previously, but these days it is impossible
  cheap dr dre headphones http://www.alphareconassociation.org/beatsdrdre.htm

Geef een reactie

Comments are closed.