Waarom je beter niet in een catalogus koopt…

Op mijn verjaardag kreeg ik een fijn mailtje toegestuurd van een website waar ik lid ben. Als ik die dag iets bestelde bij La Redoute zou ik bij mijn bestelling een mooie Noukie’s knuffel krijgen als cadeautje. Ik had mijn oog al laten vallen op een leuk linnen rokje, en gezien de leuke extra korting die er intussen ook bij kwam bestelde ik alles via internet. Kortingcodes ingeven, actiecode ingeven, rokje en knuffels stonden netjes op mijn online bestellijstje dus klikte ik op bevestigen.

Een dagje later kwam er via mail bevestiging dat mijn pakje behandeld werd en alles OK was. Nog een dag later kreeg ik bevestiging dat het pakje verstuurd werd. De derde dag kwam het pakje aan, met daarin een catalogus en het rokje maar geen knuffel. Op de bijgevoegde besteldbon ook geen knuffel te bespeuren. Dus bel ik naar de klantendienst waar de dame aan de telefoon me weet te vertellen dat de actie voor de knuffel al verlopen is sinds oktober 2009. Unk? Waarom krijg ik die dan toegestuurd op 17 mei 2010? De dame kon me niet verder helpen maar gaf het probleem door aan de verkoopsdienst die me wel een alternatief zou voorstellen.

Na een aantal dagen stilte kreeg ik plots volgend mailtje:

Beste klant,

Ik geef gevolg aan uw telefonisch gesprek met één van onze telefonistes.

De aktiecode 6201 is niet meer geldig.

Ik herinner u eraan dat elke promotie slechts geldig is binnen een bepaalde termijn.

Met vriendelijke groeten,

Nathalie

Uw Internet consulente.

Whut? Is dat alles? Geen antwoord op mijn vraag hoe dit mogelijk was, geen alternatief, gewoon: de code is niet geldig, pech. Dus hebben ze mijn koppige kant ontmoet. Ik ga door tot ik iets krijg. De eerste mail die ze mocht ontvangen is de volgende:

Beste Nathalie,

In bijlage de e-mail die ik ontving op 17/05/2010 met de actiecode die ik gebruikte. Ook bij mijn bestelling op internet kwam er geen enkele mededeling dat deze code niet meer geldig zou zijn. De code en bijhorend geschenk werden op internet duidelijk aanvaard en correct omschreven op de bestelbon die ik te zien kreeg op het ogenblik van mijn bestelling DEZELFDE DAG NOG. Deels dankzij deze actiecode besloot ik trouwens tot bestelling van mijn product over te gaan.

Op GEEN ENKEL ogenblik is mij duidelijk gemaakt dat deze actiecode niet meer geldig zou zijn, tot mijn telefoon aan de klantendienst wegens ontbreken van het geschenk waar ik van overtuigd ben recht op te hebben.

Gezien deze situatie verwacht ik dat er een oplossing aangereikt wordt voor het ontbreken van het actiegeschenk waar ik duidelijk recht op had aangezien tot aan ontvangst van mijn pakket er NERGENS aangeduid stond dat deze code niet geldig zou zijn.

Alvast bedankt voor uw antwoord en medewerking.

Mvg,

Endimi

Als ik volgende week nog geen antwoord heb gaan ze nog een resem mailtjes op hun dak krijgen en een resem telefoontjes daaraan verbonden. Het zal ze leren foute mailings te sturen.

Tagged with:

Recent Entries

29 Comments

 1. Lies zegt:

  Puur bedrog. Mijn enige ervaring met La Redoute is het fuchsia badpak dat ik er ooit eens bestelde. Dat bleek niet gevoerd te zijn. Als het nat werd, zag je er dus dwars door. Je kan je wel de hilariteit inbeelden toen ik het voor de eerste (en laatste) keer droeg bij een zwembadbezoek.

 2. Katrien zegt:

  Wauw, ik heb jullie blog nog maar net ontdekt en nog maar drie tekstjes gelezen, maar ik sta al versteld van zoveel weerbaarheid tegen al die giga-ketens die niks anders willen bereiken dan ons oplichten :-)
  Jullie zouden met z’n tweeën een bedrijfje kunnen oprichten, waar je dan voor andere mensen de lastige telefoons afhandeld, en de dingen in orde maakt!

 3. Endimi zegt:

  Het staartje van het verhaal: geen antwoord van de internet dienst maar ik vond toevallig zelf de nieuwe code voor hetzelfde cadeautje en daarbij een ander telefoonnummer. Ik heb een tweede flame mail gestuurd naar de internet dienst en het nummer gebeld. De telefoniste bracht alles in orde, stuurt het cadeautje gratis op en geeft me nog 9€ extra korting er bovenop die ik teruggestort krijg.

  Twee dagen na het telefonisch onderhoud kreeg ik terug mail van de internet dienst.

  Ik zie dat uw cadeautje opgestuurd wordt.
  Het dossier wordt gesloten.

  Nog even vriendelijk.
  Moraal van het verhaal: als ik nog eens absoluut van bij La Redoute wil hebben bestel ik het wel telefonisch.

 4. noremi zegt:

  Pffff, La Redoute. Actiecodes niet geldig, prijzen op het internet duurder dan in de catalogus, … ‘k heb het al allemaal gehad en ‘k heb het ondertussen ook opgegeven! :-)

 5. An zegt:

  Om dan nog maar te zwijgen over de vele, vele spammails die je te verwerken krijgt. Ene keer maar nooit meer.

 6. Lonna Fridge zegt:

  Well, this is good, but what about the other choices we have here? Do you mind making one more post about all of them also? Kudos!

 7. Chun Jost zegt:

  Hm, Now i am comfortable with this but nonetheless not utterly sure, therefore i’m going to research a little bit more.

 8. All right, this is a nice beginning however i’m going to explore that a tiny bit more. Will show you just what else i’ve found.

 9. That looks decent however i’m still not too certain that I favor it. In any case will look a lot more into it and decide for myself! :)

 10. O tam.35 equivale ao 33 aqui no Brasil, pedi pra ele me enviar sem a caixa por causa da taxa, e ele disse que enviaria, resultado: me enviou com a caixa, fui taxada e o sapato nao coube!!! e ainda disse que nao podia fazer naada por miim! peeeeessimo vendedor! i don’t recommend this seller! ele me reembolsou com 10 dolares e me pediu para mudar o feedback

 11. Excellent quality!! Just as described, although the size is a bit small everything else was perfect. I will be ordering more. Highly recommend this seller.Thank you seller for what changed to 34. Waist actually somewhere 88-90 cm in length and here – 104 cm. Leg But too narrow. And those who are actively engaged in running or cycling, that is inflated legs, these jeans should be taken with some reserve. Pockets in jeans thin and poorly stitched. Overall, I recommend this product to buy, especially for the money. :) ..

 12. good product, excellent quality, beautiful! I am very happy! Thank you!Comfortably. Size and color correct. The seller’s communication satisfactory. Shirt better than in the pictures. Delivery in 41 days. And those who are actively engaged in running or cycling, that is inflated legs, these jeans should be taken with some reserve. Pockets

 13. very nice shirt, and very good quality. amazing..+++ litte bigger then the other shirt. but the communication was very bad after orders. no answers for nothing.very nice shirt, and very good quality. amazing.. +++ but the communication was very bad after orders. no answers for nothing.

 14. Sawan,Michael Kors Watch, a sanitary worker, is said to be a close friend of Shahid Imran, the complainant. The accused has denied the charges and termed them fabricated to get their colony vacated and taken over by local trader groups. Sawan has filed an appeal before the Lahore High Court against the sentence.

 15. I am curious to find out what blog platform you happen to be using? I’m experiencing some small security problems with my latest site and I’d like to find something more secure. Do you have any recommendations?

 16. The very root of your writing while sounding reasonable initially, did not sit well with me personally after some time. Someplace within the sentences you managed to make me a believer but just for a very short while. I however have a problem with your jumps in logic and one would do nicely to fill in those gaps. When you can accomplish that, I would definitely end up being impressed.

 17. おかげもののために素晴らしい投稿! I 確かに楽しんだそれを読むこと、あなたがいるには、あなたのブログをブックマーク、しばしば意志背中道。週末|あなたの偉大続ける朝|、素敵夜!
  クロエ まとめ http://www.qingruxu.net/king/chloe/20141014175209-32_$-97jc.asp

 18. これはになります素晴らしいブログは、だろうあなたがあること興味そうすることでインタビュー約|あなたはどれだけどのように 作成を、それ?もしそうであればメールを受け取る!
  mcm タブレット http://distanciaentrecidades.com.br/html/mcm/20141013183504~–.=-46nz.asp

 19. Hi, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam feedback? If so how do you stop it, any plugin or anything you can advise? I get so much lately it’s driving me mad so any assistance is very much appreciated.

 20. I was wondering if you ever thought of changing the structure of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two pictures. Maybe you could space it out better?

 21. Hi there! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about making my own but I’m not sure where to start. Do you have any points or suggestions? Thanks

 22. Hey just wanted to give you a quick heads up. The text in your post seem to be running off the screen in Chrome. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with web browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The layout look great though! Hope you get the problem resolved soon. Kudos

 23. Thanks on your marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you might be a great author.I will remember to bookmark your blog and may come back at some point. I want to encourage continue your great work, have a nice holiday weekend!

 24. Hi, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam feedback? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me insane so any help is very much appreciated.

 25. 私はオフトピック場合は、これを知っているが、私は自分の始めに探していますブログをと好奇心したすべてがに必要とされるものセットアップを設定取得するには?私はあなたのようなブログはかなりの費用がかかるだろう持つと仮定している?私は今ではない、非常にウェブスマートので、私は100%ではないんだ正。どれヒントやアドバイスをいただければ幸いです。 乾杯
  ゴローズ 値段 知恵袋 http://trcweb.com.ar/data/goros/_=20141014114927-_&-13vn.asp

 26. Greetings from Los angeles! I’m bored to tears at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break. I really like the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how fast your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, superb blog!

 27. Hey there! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to look it over. I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers! Outstanding blog and amazing design and style.

Geef een reactie

Comments are closed.