Ge moet er maar eens op geraken, op die k*tblog

Tof idee zo’n ergernissenblog. Ik ben per definitie een zagewijf. Zo geboren. Maakt deel uit van mijn functieomschrijving -zie maar op pagina 12 van de manual-.

Heel tof idee dus. Maar ge moet er dan verdomme ook op geraken. Twee, ja T-W-E-E, dagen heeft dat geduurd vooralleer ik hier eindelijk ook iets kon posten. En ge moet niet denken dat die WordPress-support ons een handje vooruit kon helpen. Neuh neuh neuh.

Wilde weten hoe ge uwen blog van naam kunt veranderen? Geen probleem! Dingskes die automatisch opspringen? Geen probleem! Koppelen aan uwen mail? Geen probleem! Maar uitleggen hoe ge ervoor zorgt dat een admin ook effectief toegang krijgt tot z’n blog? Maar neen. Voor de geeks onder u die nu al geroepen zijn om mij een technische uitleg te geven: Deze blog stond niet in mijn dashboard bij de andere van mijn blogs. Hebde daar ook genen hekel aan, dat er altijd zo nerds zijn die het u eens zullen uitleggen hoe ge uw “klein probleemke” moet oplossen? Bij mijn productie zijn ze namelijk niet vergeten er een stel goedwerkende hersens aan toe te voegen die onafhankelijk kunnen denken. Ja voor een vrouwmens. Daar kijkt ge van op he!

Maar goed, genoeg gezaagd. Nu eentje gaan drinken met vrienden die -hopelijk- niet te veel zagen. Want als er één ding is waar ik een hekel aan heb, dan is het wel aan mensen die aan alles een hekel hebben.

Recent Entries

4 Comments

  1. Katy Vena zegt:

    That appears superior but i am just still not too sure that I like it. In any event will look a lot more into it and choose for myself! :)

  2. I was aware about this already, nevertheless there have been some helpful bits which concluded the picture for me personally, thank you!

  3. I was aware about this previously, but nevertheless there was clearly some beneficial pieces which finalized the image for me, thank you so much!

  4. That appears fine nevertheless i’m just still less than sure that I like it. Anyhow will look further into it and decide for myself! :)

Geef een reactie

Comments are closed.