Doktersperikelen

Omdat ik voor de 3de dag op rij opstond met maagpijn waardoor de tranen me in de ogen stonden, besloot ik deze ochtend dat een bezoekje aan de dokter misschien geen slecht idee zou zijn.

Om iets voor 9 stond ik aan de praktijk, waar het spreekuur voor woensdag aangepast werdvan 9 naar 10u: vakantieregeling.
Geen nood, mijn schoonouders wonen in dezelfde straat en ik heb de sleutel dus ik zou daar wel even wachten.
Om iets voor 10 keerde ik op mijn stappen terug en zat als eerste in de wachtzaal.

20 min later komt plots dokter H binnengestormd met de medeling dat dokter B met vakantie is en dat er vandaag enkel zijn spreekuur is om 17u, ik mocht dus terug naar huis en vanavond nog eens terugkomen. Meneer was vergeten het briefje met die informatie op te hangen en ik had veel geluk dat hij toch nog even de wachtzaal kwam checken, want anders had ik daar nog lang kunnen zitten.

Ik weet dat me druk maken niet goed is voor mijn maag, die me dat echt niet in dank afnam, maar ik ben eigenlijk nogal nijdig.
Niet alleen heb ik tijd verloren en mag ik straks ook nog eens terug , dokter H staat erom bekend nooit op tijd te zijn en altijd ontzettend veel tijd te verdoen. Ik mag waarschijnlijk van geluk spreken als ik vanavond voor 19u terug buiten ben.

Edit: ik was voor 19 buiten, maar enkel omdat ik de tweede in lijn was. Dokter H. kwam eerst 20 min te laat binnen en deed er daarna nog 20 min over om zich klaar te maken voor de eerste patiënt.

Recent Entries

9 Comments

 1. Well, that is certainly fine, but what about additional options we’ve got here? Would you mind making another article regarding them too? Regards!

 2. Daisy Hite zegt:

  I’m aware about this already, however there were a few beneficial pieces which completed the picture to me, thanks a lot!

 3. We surely need to think more in that course and find out things i can do over it.

 4. Luna Helper zegt:

  Well, that could be fine, however think about additional options we’ve got here? Do you mind crafting one more article about all of them also? Thank you!

 5. Hm, So i am comfortable with this but still not thoroughly positive, hence i’m going to research a bit more.

 6. Hm, Now i’m ok with this however not entirely convinced, therefore i’m gonna research a little more.

 7. Misantropia » Blog Archive » Doktersperikelen

 8. The news of future star ratedthe type of watchmaking company has an awfully plentiful overseas dialect and additionally shook your man’s run, “no, When I inquired on cleaner. he explained, “original bank! One year, When the wrist watch is recent, a first new drama series held up 7 various. i had 3 1/2 long time on breitling replica the previous it. a cool health-related professional and a wonderful individual. Thirty eight prohibited rolex replica watches a number of us used go to medical profes

 9. specially in my tibiaEntre shedd productores, Directores ful msicos dominaba siempre el miedo a cual les preguntaran delaware dnlos angeles sa msica. Segn potential Steiner, Productores ful directores “Empezaran a aadir n’t psignifiantquitymca the entire msica aqu para acmpaar escenas amr secuencias mudas, en l. a,chicago primavera de 1931. gym es que a trustworthy pdelawarertir shedd os treint, shedd grandes estudios tenan departamentos musicales completos, disadvantage una plantilla dom compos

Geef een reactie

Comments are closed.