Rotzakken

Ik weet niet hoe het bij jullie gesteld is, maar in Antwerpen gaat er iets mis met de vuilzakken. De witte restafvalexemplaren dus. Ofwel scheurt de bovenkant, die met de zwarte lintjes, eraf. Ofwel breken de lintjes zelf. Ofwel scheurt hij helemaal tot beneden open. Moest De Zak een kledingstuk zijn, elke Antwerpenaar stond al bij de desbetreffende winkel met Toorn in de ogen een tegoedbon te eisen.

Zoniet nu. Want wat doet een mens? De Zak in een andere Zak proppen. Of ook niet en het aan de vuilophalers overlaten om te ontdekken dat ze hem niet te wild moeten oppakken, willen ze niet uw huishoudsmurrie over hun Van Beirendonck krijgen.

Ook ik zwijg. Mijn aanvaring van een tiental jaren geleden met een medewerker van het kabinet Peiron indachtig. Toen ging het over de groene zakken, die heel milieuvriendelijk direct begonnen te composteren vanaf het moment dat u de eerste koffiefilter erin keilde. Dat gesprek verliep niet gemoedelijk. Ik meen zelfs dat ofwel hij ofwel ik de telefoon heeft toegesmeten.

Dus rest er mij slechts een ding. En dat is mij oeverloos te ergeren. Aan de Rotzakken.

Recent Entries

4 Comments

  1. Your idea is outstanding, the problem is something that not enough people are speaking intelligently about. I’m very happy that we found this during my search for something relating to this.

  2. Well, that is certainly great, however how about additional options we have here? Do you mind writing a further post about them as well? Thx!

  3. That appears decent nevertheless i am just still less than sure that I like it. Nonetheless will look further into it and decide for myself! :)

  4. I’m aware of this already, but nevertheless there are a few useful pieces which finalized the picture for me, appreciate it!

Geef een reactie

Comments are closed.