snotneus

Ik ben kinderloos.  Bewust.  Omdat ik kinderen absoluut vervelend vind.  Echt ik ben geen kindervriend.  Ik heb dat trouwens ook met bejaarden. Net hetzelfde.  Vervelend en vaak onbeschoft.   Moet een jeugdtrauma zijn denk ik, aangezien ik meestal de babysit van dienst was voor grootouders en neefjes en nichtjes.

Ik snap dan ook niet waarom mensen hun kinderen voortdurend in mijn pollen willen stoppen.  Zoals bij de Kerstbrunch.

“Kunt gij ons Sinnanneke efkes vasthouden terwijl ik mijne jas aandoe”.  Daar sta ik dan met mijn armen ver vooruit gestoken en in mijn handen een peuter van 28 maanden (jaja moeders houden dat bij in maanden shhh).

En wat doet dat snotjong ?  Dat niest !  Snottebellen en speeksel vliegen recht in mijn gezicht, in mijn haar en op mijn kleren.  Walgelijk.  Vies.

En wat doet de mama ?  Kirren van “O hoe schattig, kom dat ik uw neuske afkuis” en mij laat ze daar staan vol vettig vuil snot en speeksel.  Al die microben en vuiligheid in mijn gezicht.   En dan is de mama nog kwaad op mij omdat ik zeg dat hij dringend moet leren zijn hand voor zijn mond te houden als hij niest.  Die heeft heel die anti-griepcampagne niet gezien zekers ?

Ik zit nu met een snotvalling.  Hou u kinders uit mijn buurt want gegarandeerd nies ik recht in hun gezicht.  Als wraak.

Recent Entries

10 Comments

 1. zapnimf zegt:

  Ge hadt Sinnanneke ook met het gezicht naar de andere kant kunnen vasthouden, slimme.

 2. Annliesbet zegt:

  LOL, ik onthoud de tip voor de volgende keer.

 3. Peuters van 28 maanden, die hebben toch bijna de kleuterschoolgerechtigde leeftijd? Kunnen die dan al niet gewoon even op de grond staan terwijl de mama hare frak aandoet? Luie nesten!
  Kindersnot en -nies is echt jakkie… ik weiger ook pertinent koekjes te eten die door de neefjes gebakken zijn tijdens een namiddagje bij de oma. Ge weet niet wat die allemaal aan hun vingers hebben plakken tijdens het maken van dat deeg… brrr!

 4. Hm, So i’m happy with this but nonetheless not absolutely convinced, hence i am about to research a bit more.

 5. Well, that’s great, however think about additional options we have here? Do you mind making one more article regarding them as well? Thanks!

 6. Your ability to convey these kinds of information and facts is precisely what most of us need. By giving your knowledge you assist people thru discussing your own personal experience. And I will tell you now your article helped me.

 7. [...] Alicia Silverstone Naomi Campbel Related topics: [...]

 8. [...] source Sarah Miles Related topics: [...]

Geef een reactie

Comments are closed.