Kaboem?

Een brief van de verdeler van mijn auto: een batterij in mijn alarmsysteem is onderhevig aan verouderingsprocessen. Na ja, ain’t we all. Dacht ik. Maar ik las ijverig verder. En ik quote:

“‘…aan de oorzaak zou kunnen liggen van een verhitting. Dit voorval zou in sommige gevallen de ontploffing kunnen veroorzaken van deze batterij met als gevolg dat het voertuig vuur vat”. En dan in vette letters : Het risico is reëel.

Maar niet getreurd, men biedt een nieuw alarmsysteem aan, aan de luttele prijs van 399€ (zonder btw) ipv 1500 € (idem).

Nu ging Uw Huisvrouw toch even door het dolle. Dus zij kan ontploffen maar wil zij niet ontploffen mag zij 399, exclusief BTW ophoesten?  Uw Huisvrouw dacht het effenaf niet.

Ik kan u inmiddels melden dat het wel in orde gaat komen, zonder betaling. Maar toch. U mag weten dat daar een hoop Aaaantwaarpse arrogantie aan te pas moest komen, gekruid met de nodige vleugen humor.

En die Aaaaantwaarpse arrogantie is dan nog eens geheel en al onvrijwillig want helaas kan ik, als ik mij kwaad maak, geen woord AN meer over mijn lippen krijgen. Dan gaat het van: ‘ Na moete maa ni kwooolek neme, mor….’.

Oh, en de woorden : ‘moet ik dan een geschil met mijn verzekering aangaan misschien…’ die door de garage verkeerd geïnterpreteerd werden als zou ik mijn rechtsbijstand gaan aanspreken deden ook wonderen.

Met een ‘dat was geen dreiging maar pasoep, dat kan er wel van komen’ en het nodige gegniffel, kwamen we tot een overeenkomst. Denk ik. We gaan zien. En als ik ondertussen ontplof. Er zijn vast hopen mensen die u kent, die mij kennen, die een rechtszaak kunnen aanspannen. Als ze niet te tam zijn. Hopelijk tot binnenkort en niet tot in het hiernamaals, alhoewel het daar ook best gezellig zou zijn.

Recent Entries

7 Comments

 1. Annliesbet zegt:

  Rechtszaken ? Ambras maken ? Gene paniek, ik sta op scherp !

 2. I seemed to be aware of this already, however there have been some beneficial bits that concluded the image to me, appreciate it!

 3. Right, what a nice beginning but i’m going to check into that a bit more. Will let you know just what else i have found.

 4. Hm, Now i am ok with this but still not absolutely certain, therefore i am going to research a tad bit more.

 5. Order Status zegt:

  I actually absolutely must think more in that way and see what i can do regarding this.

 6. Hm, I am ok with this but still not totally convinced, therefore i’m going to research a bit more.

 7. Leora Hosier zegt:

  That appears to be very good although i am still not so certain that I favor it. Anyways will look even more into it and choose personally! :)

Geef een reactie

Comments are closed.