Mijn fout niet

Dan plan je een rustige tête-à-tête op restaurant. Trekt de maître twee tafels van 7 cm uit elkaar. Moet je je edele achterwerk, want op die hoogte komt die tafel spijtig genoeg, door die veel te nauwe spleet wringen terwijl je billen op ooghoogte van de tijdelijke bezitters van die tafel bewegen. Ik bedenk me wat een ongelooflijk flatterend en elegant zicht dat moet zijn. En met dat beeld op mijn netvlies durf ik me niet meer verplaatsen zolang er aangrenzende aanwezigen zijn. Dus kan ik niet anders dan uitgebreid te tafelen met amusekes, aperitief, 4 gangen, wijn en natuurlijk een digestifke. Dat allemaal om zeker te zijn dat mijn tafelgenoot en ik als laatsten overblijven zodat ik zonder pottenkijkers met mijn edele achterwerk tegen de tafels kan stoten.

Met als gevolg dat mijn gat alsmaar breder wordt. De fout van te kleine volgepropte restaurants natuurlijk.
Van wie anders?

Recent Entries

3 Comments

  1. zapnimf zegt:

    Sta jij al bij het rijtje koppelingenblok?

  2. You are mistaken. I can defend the position. Write to me in PM, we will discuss.

Geef een reactie

Comments are closed.