Over

Wat krijg je wanneer je vier vijf zes zeven acht negen tien véél vrouwen samen in misantropische omstandigheden verenigt?
Ergernissen in het kwadraat. Welkom bij Misantropia.


Lieneuh

Miss Puntkomma is een van de jongere zagen van dienst. Bijna 30, maar daarom niet minder misantropisch. Heeft last van hoogsensitiviteit, en ergert zich bijgevolg aan …veel. Werd onlangs “iets te direct in haar communicatie naar anderen” genoemd. U bent gewaarschuwd.

Tantieris is een oude zaag die zich verheerlijkt in het ongenoegen van de fuck-the-world-mentaliteit. Zij blogt sedert vijf jaar en vond desalniettemin nog geen uitlaatklep om zich volledig te laten gaan in het gezeur dat orgastisch opluchtend kan zijn. U merkt het, seks, drugs en rock en rollen zijn haar niet vreemd. Vooral dat rollen dan.

Witch

DeHuisvrouw is een nog oudere zaag dan Tantieris. Blogt al meer dan 3 kerstmissen lang. De categorie met de meeste posts op haar eigen blog heet ‘Ergernissen’.  Dus het mag u niet verbazen dat een misantropische blog haar het beste idee sinds de uitvinding van de afwasmachine leek.

Annliesbet is dwars (en dat mag u letterlijk nemen) geboren en zal volgens haar moeder haar ganse leven “dwars” blijven.  Ik begrijp niet wat ze bedoelt : ik zeg gewoon wat ik denk en dat op mijn eigen recht-door-zee manier.  Ik val aan als iets of iemand mij ergert. Deze blog is mijn natuurlijke habitat.

Las_Ania Voor Las_Ania moet het vooruit gaan en dat brengt gegarandeerd problemen en gemekker met zich mee.  Want ze kent slechts 2 tijdstippen: het NU en vooral het NU NIET. Het is best je daar naar te schikken, anders krijg je waarschijnlijk een diarree van woorden over je heen.

Hanne : geeft de ergernissen der vrouwelijke studenten een stem (en dat zijn er heel wat). Een rasechte blogger kan je haar zeker niet noemen maar de flitsende en korte berichtgeving te Twitter en Tumblr kent geen geheimen meer voor haar. (Omdat dat minder lastig is? Ssst!)

Na 20 jaar samenleven met haar moeder is het concept klagen, neuten, wurtelen en kreften haar zeker niet onbekend.

Het schijnt dat het erfelijk is.

Miss Hiepentriet aka Estelle Folle, begin dertiger die zichzelf wijsmaakt dat ze 29 blijft. Krijgt den hiepentriet van trage mensen, overactieve – en ijverige strevers, en zagen die zich aan alles ergeren. Dus ook vaak aan zichzelf.
Na een paar jaar single 30 uit te hangen maakt ze sinds kort deel uit van de ondertussen afgezaagde trend van de laatste jaren en tevens als een ziekte klinkende term: een nieuw samengesteld gezin.

4 kinderen en een lief. Meer dan 5 redenen om te zagen, kreften en den hiepentriet te krijgen.
Zwarte bril: